Den 7-15:e december avgörs VM i Malmö. Idag släpper vi samtliga tillgängliga biljetter både i Malmö Arena och Baltiska Hallen – och till alla matcher i alla priskategorier! Säkra din plats redan idag och heja fram Sverige i jakten på guld.

Det är första gången på tio år som Sverige herrlandslag spelar VM på svensk mark, så räkna med en folkfest du inte vill missa i Malmö Arena. Blågult går dessutom in i mästerskapet som regerande mästare – en titel de vill försvara på hemmaplan!

Första versionen av spelschemat släpptes för två dagar sen och finns att läsa mer om här.

Där ser man var och när Sverige spelar, men också andra högintressanta matcher i absoluta världsklass, till exempel måndagen den 8:e december då bland andra guldutmanarna Tjeckien-Schweiz + Polen-Danmark möts under kvällspasset i Malmö Arena.

Upplev VM-finalen på plats!

14-15 december avgörs finalhelgen under två dagar fullspäckade av innebandy när den är som allra bäst. I finalhelgspaketet ingår semifinaler, bronsmatch och finalen.14:e december spelas två semifinaler i Malmö Arena och söndag 15:e december spelas bronsmatchen och finalen i samma arena.

Säkra finalhelgpaketet och var på plats när det avgörs! Läs mer om paketet och säkra din plats här.

VM Nyheter Uncategorised
Stäng