Med bara 257 dagar kvar till VM tekas i gång i Malmö så släpper vi nu första versionen av spelschemat*.

Nu kan du se var och när Sverige spelar, men också andra högintressanta matcher i absoluta världsklass, till exempel måndagen den 8:e december då bland andra guldutmanarna Tjeckien-Schweiz + Polen-Danmark möts under kvällspasset i Malmö Arena.

Det är första gången på tio år som Sverige herrlandslag spelar VM på svensk mark, så räkna med en folkfest du inte vill missa i Malmö Arena. Blågult går dessutom in i mästerskapet som regerande mästare – en titel de vill försvara på hemmaplan!

På onsdag 27:e mars 10.00 släpper vi alla tillgängliga biljetter i både Malmö Arena och Baltiska Hallen. Ställ klockan och säkra din plats på läktaren!

*Med reservation för ändringar.
**Asien/Oceaniska kvalet spelas i mitten av maj


Ladda ned spelschemat som pdf här

VM Nyheter Uncategorised
Stäng