Tillsammans med EU-projektet GAMES (Green Approaches in Management for Enhancing Sport) bjuder VM 2024-organisationen och Svensk Innebandy in alla intresserade till webbinarier. Fokus är på hållbarhetsfrågor inom sport management och hållbara mästerskap.

En stor satsning görs på att kunna hållbarhetscertifiera innebandy-VM 2024, bland annat genom deltagandet i ett EU-projekt som kallas för GAMES. 

Det första webbinariet hölls i början av november och nu är det dags för nästa, Carbon and Environmental footprint calculations in sport events. Totalt kommer sex webbinarier att hållas och du kan vara med på alla eller vid enstaka tillfällen.  

Under webbinariet den 21 november kan du se och höra när Camilla Facheris, livscykelanalysexpert på Sant’Anna School of Advanced Studies, och Kai Landwehr, marknadschef och varumärkesexpert på organisationen myclimate, diskuterar och berättar om de miljöavtryck som idrottsevenemang genererar. 

Du registrerar dig till webbinariet via denna länk. Varmt välkommen!

VM Nyheter
Stäng